Rólunk
Elérhetőségeink
Gyógyszer-házhozszállítás

A gyógyszerek házhozszállítása

Igény szerint betegeinknek biztosítjuk a gyógyszerek és egészségügyi segédeszközök (kötszerek,pelenkák,diabetikus és sztómiás betegek részére segédeszközök) ingyenes házhozszállítását (jelenleg Bátorkeszi, Búcs, Köbölkút, Madar, Újpuszta, Szilasháza és Kisújfalu községekben).

A gyógyszerek és egyéb egészségügyi kellékek házhozszállítása olyan szolgáltatás, amely nemcsak a mozgásukban korlátozott emberek, hanem az idősebbek életét is jelentősen megkönnyíti. Ők általában rendszeres gyógyszer-felhasználók és ezek beszerzésében többnyire másokra vannak utalva.

Amennyiben szeretné igénybe venni a gyógyszerek és egyéb egészségügyi segédeszközök házhozszállítását mi

az Ön megbízása alapján:

  • átvesszük a receptet az Ön otthonában, vagy az Ön orvosánál
  • a gyógyszertárban kiváltjuk a gyógyszereket és egyéb kellékeket
  • mindezt ingyenesen elszállítjuk az Ön otthonába

Érdeklődésük esetén elég, ha a beteg, vagy az őt gondozó személy betelefonál a gyógyszertárba és bejelenti, hogy igényli ezt a szolgáltatást. Elég megadni az illető nevét, akinek a gyógyszereket, vagy egyéb kellékeket felírták, a kézbesítési címet és a receptet felíró orvos nevét.

Munkatársaink a receptet vagy magától a betegtől veszik át, vagy az orvostól, ha a beteg telefonon kérte ezek felírását és ezt a tényt nekünk is megtelefonálja (vagyis hol és milyen névre vannak a receptek kiállítva). Ezt követően munkatársaink a gyógyszertárban kiváltják a gyógyszereket vagy segédeszközöket és kézbesítik a megadott címre.

Az első házhozszállítás alkalmával a beteg aláír egy szerződést, mely szerint megbízást ad arra,hogy a szolgáltató cég átvegye a recepteket, kiváltsa a gyógyszereket és ezeket házhoz szállítsa.

Ez a szolgáltatásunk ingyenes. A kézbesítés után a beteg csak a recept illetékét és a gyógyszerek árának kiegészítését fizeti, amit az egészségügyi biztosítók nem térítenek. Kézhez kapja a regisztrációs pénztárgép által kiállított számlát, ami szerint ellenőrizheti a számlázás helyességét.

Erről a szolgáltatásunkról személyesen vagy a 035/7797-887 telefonon szívesen tájékoztatjuk kedves betegeinket, vásárlóinkat.